هناخد قطعة طويلة من الكنافة و نبدأ نبطن الاول قاع الكوب من الخارج لتاخذ شكل الكوووب من تحت و تكون الكنافة سميكة من تحت عشان ما تسرب الكاستر و بعدين نلف باقى الكنافة على الكوب نفسه لغاية ما تحسى انها لفت حوالين الكوب كله وزيادة شوية عشان تقفل الكنافة على بعضها كويس
و بعدين هنجيب و رق عادى او ورق فويل و نحط كوب الكنافة فى النص و نقفل عليها كويس قوى بالورق زى البنبوناية ** بعدكده هتخدى اكواب الكنافة الملفوفة و نحطها فى الثلاجة مده ساعة او اتنين عشان تنشف و تمسك فى بعضها
** هنطلع الكنافة من الكوب افكهم من القصدير بشويش واحطهم بالمغرفه بالزيت مع الانتباه مايخرب شكلها
لحشوة : فلادلفيا كريمة خفق كمية كريمة الخفق قليله مقارنة مع الجبن وبعد الخفق يترك يبرد ثم يحشى بالكنافة
التزيين : لوز مع كراميل .. اطبخ سكر لين يتكرمل شوي واصبه على على اللوز المصفوف ولين يبس كسرته وزينت فيه